Hanna Loffart

Lite nytt smink

Något som jag älskar är smink!
Jag kan sitta länge och kolla på olika sminkvideos och älskar att experimentera.
Även om jag till vardags alltid sminkar mig likadant.

Men något som jag tycker bli viktigare med åren, är att välja bra produkter. Dels för att min hy har förändrats de senaste åren, från att ha varit väldigt torr i tonåren (tror dock det beror på allt billigt smink man hade då) till att bli väldigt blank i hyn nu för tiden. Men nu tror jag att jag har hittat de bästa produkterna, efter många års sökande.

Vill ni ha ett inlägg om det kanske?
Det mesta nedan ska klickas hem från Ellos, då en påfyllning i sminkväskan behövs! Mina borstar sjunger verkligen på sista versen och snart har de ramlat ihop totalt.

Men jag skulle behöva tips på bra ögonskuggor som inte ramlar ner eller tappar pigment efter några timmar. Har ni några bra tips so shooot!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats