Hanna Loffart

Lite nytt till soffan

Jag har investerat i några nya kuddfodral. Haha, kan man kalla det för ”investera”? Förmodligen inte. Men det blev himla fint och mysigt med lite nytt. Nu ska bara väggen där bakom göras om som sagt. Någon gång. Jag har en plan, men orkar inte riktigt ta tag i det där med att måla om väggen. Trots att det går fort när man väl gör det. Men det för ju alltid med sig en del annat. På påsklovet kanske…

Jag har dessutom klickat hem lite mer inredning. Jag hade nämligen flera presentkort sen jag fyllde år som jag har shoppat för. Bla en ursnygg pläd som kommer passa finemang i soffan där. Jag försöker verkligen att tänka till vad ja köper i inredningsväg nu. Lägger hellre lite mer pengar på sådant som jag verkligen vill ha, än att köpa massa billigt krafs. Jag har till och med en lista i min telefon, en önskelista som jag prickar av, haha.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats