Hanna Loffart

Loffart listar – 3 saker som irriterar mig idag

Ny torsdag och ny lista!

3 saker som gör mig irriterad idag:

– Folk som inte inser att de är idioter. Får man skriva så? Inför valet på söndag så märks det av mer än vanligt. Thexas frågade mig för litet sen hur folk tänker när de röstar på SD. Mitt svar var att folk inte förstår bättre? För jag förstår inte hur man medvetet kan rösta på ett sådant parti. Det MÅSTE handla om okunskap och tröghet. Jag tycker att folk får tycka vad de vill, men att faktiskt RÖSTA på det är helt obegripligt! Jag tycker inte mer illa om min vänner som röstar på SD än de som inte gör det. Vi har olika värderingar bara. Men jag har svårt att tro att de inser VAD det är man faktiskt röstar på.

– Lärknuten/Ping pong. Skolans plattform för att “enkelt” nå ut till vårdnadshavare genom en app. Jag tror inte att det någonsin kommit något gott ur den. Den stör mig! Och den stressar ihjäl mig!

– Folk som kör för fort. I somras har man sänkt hastigheten till 40 här i stan. Jättebra enligt mig! Men folk kör nu värre än aldrig förr! Kastar sig ut i trafiken och gasar på. Jag har nästan blivit påkörd två ggr på en vecka nu på väg till jobbet. Har man SÅ pass bråttom att man måste trycka på gasen, strunta i högerregel och övergångsställen så skulle man förmodligen satt sig i bilen lite tidigare. Punkt. Hur svårt ska det va?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats