Hanna Loffart

LOPPIBlogbag Sommar

Igår fick jag hem en blogbag från Loppi igen.
Det tackar och bugar vi för. Roligt att testa nya produkter.
Den här gången var innehållet detta:

img_1816.jpg

Aroma Sensations från Softlan. Jag som alltid har använt samma sköljmedel, ska faktiskt ge det här en chans. Det luktar svagt och behagligt, något som är ett måste enligt mig. Hatar när kläder stinker sköljmedel!

Kulörtvätt oparfymerad från Grumme. Även här, nytt tvättmedel för mig. Men det är helt oparfymerat och då kommer jag använda det.

Melon crush från Family fresh. Alla har väl ägt en Family fresh någon gång? Det är nämligen ett av de största varumärkena inom duschtvål i Sverige. Jag är, som ni nog förstått, inte jätteförtjust i saker som luktar starkt och denna föll inte mig i smaken (lukten?) alls. Men Thiara gillade den och använde den i duschen igår, så nog kommer den användas i alla fall.

The Swedish One från Ella´s Kitchen. Alla barn älskar väl Ella´s kitchen? Det här är en ny smak och Thiara älskade den. ”Åka affären köpa ny?” frågade Thiara när den var slut. Det är en tillfällig smak med blåbär, äpple, banan och vanilj och är på tillfälligt besök under sommaren.

Pink grapefruit lip balm från Burt´s Bee. Jag älskar dessa läppbalsam från Burts Bee! Jag tycker annars inte om att ha något på läpparna, men dessa är så mjuka och naturliga. Detta är dessutom helt utan färg vilket är ett stort plus.

Alvin & gänget – Gasen i botten från Fox Paramount pictures. Barnen ÄLSKAR dessa filmer om Alvin och gänget. Nu hade de redan sett den här filmen på bio, men jag har inte sett den och ser fram emot en filmkväll i helgen när det vankas regn. Barnen lovar för att den är skiiiitbra!

Tandborste från Jordan – Alltså, KAN man köpa en snygg tandborste så gör man ju det! Tandborstarna från Jordan kommer i nya designer varje år. På www.individualbyjordan.com kan man dessutom tävla och designa sin egen tandborste.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats