Hanna Loffart

Måla kulram till Thiara

Igår tog jag tag i att måla kulramen som stått i garaget och samlat damm i många år.
Den är från Ikea och har varit med sen Thristan var liten. Men likadana finns fortfarande att köpa.

Jag ville ha den i finare färger och som en inredningspryl inne hos Thiara.
Så jag beställde sprayfärger från hlstore.com som heter Montana Gold.
Jag hade hört gott om dom, och de var verkligen grymma!
De tyckte verkligen bra och det krävdes bara två sprayningar.

Så här fin blev den!

20140713-214845.jpg

Och så här såg den ut innan.

20140713-214855.jpg

20140713-214904.jpgNumret på färgerna jag använde.

Jag vet dock inte om färgerna är ”giftfria” och ok för små barn att gnaga på, plus att de inte är lackade (det är inte lackfärg alltså) så det blir inget som Thiara får leka med ännu då färgen skulle skavas av direkt. Men den får stå och se fin ut på hyllan i hennes rum. Leksaker finns det gott om ändå.

Nu letar jag efter fler saker att spraymåla, man får inte nog!
Jag har målat ett garage till henne också som jag hittade på en loppis för 10:-
Det får ni se en annan dag.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Så himla fin!! Är så sugen på att göra en liknande! Hur gjorde du när du sprayade? Ser lite klurigt ut med alla kulorna. ^^ Kram Sandra

  1. hannarunesdotter

   Tack!
   Jag plockade isär hela bara, sitter skruvar längst ner som håller själva stängerna på plats. Så var det bara att plocka isär allt och spraya. Det håller dock inte så bra, så den står bara som dekoration just nu. Skulle ha sprayat med klarlack efteråt, men orkar inte plocka isär hela igen nu. Hihi. Kram!!

 2. Emma - På Smällen!

  Wow det blev grymt ju!!! Nu blev jag också sugen på att måla om våran. den är ju faktiskt rätt så ful, men barn gillar ju färgglatt 🙂 Fast jag vill att Lucas ska fortsätta leka med vår så jag får nog leta efter giftfria färger… 🙂

stats