Hanna Loffart

Måla lite till – Thristans rum

Thiara känns piggare idag, måtte det vara lite feber bra och att magsjukan håller sig borta.
Hon har dock sovit lite dåligt, vaknade vid 4 men somnade om efter en stund.
Hon ville inte ha frukost, mer än en liten bit banan.
Men några chips har gått ner nu i alla fall, och det känns som ett bra tecken.

Thristan och Thiara roar sig med varsin iPad, det är tredje gången Thiara får testa att använda det och nu spelar hon ett Pippi-spel här bredvid mig. Emil och Thexas är inte hemma, så vi får roa oss själva.

Jag har passat på att måla den vita väggen i Thristans rum bakom sängen.
Den som såg ut som en schweizerost med alla hål. Jag spacklade i veckan och slipade nu i förmiddags. Nackdelen med att Emil inte är hemma är att jag inte fick ner listerna för att måla. Så jag maskerade alla lister och målade sen. Haha, får se hur det blir. Tänker ändå att jag ska hänga en hylla och tavlor på väggen. Nya hål ja! Så här såg det ut innan jag målade, kaos i rummet ja!

Den nya gråa väggen, så snygg:

71c68605-fc2d-4612-898f-c02f9c3cbffa.jpg

Saker i väntan på att ha nånstans att bo. Funderar på att ställa upp Ivar-skåp från Ikea här, Thexas har sådant i sitt rum och jag tycker de är fina i trä bara. Så kan man ju måla dom framöver om pojkarna vill ha nån färg på dom.a12fb526-ccd3-4c99-8afe-89815066368f.jpg Det blev mycket bättre med garderoberna och skrivbordet här!
Förut stod garderoberna precis innandör dörren och det var trångt att komma in. Rummet känns betydligt luftigare nu. Jag hade mätt att vi skulle få in skrivbordet preciiiis där, med två cm tillgoda till och med. Men, jag hade visst inte räknat med golvsockeln. Så den fick Emil plocka bort och såga av och sätta emot möblerna, haha. Jajaaa, så kan det gå. Samma sak med skåpet över skrivbordet, Thristan har två sådana och båda skulle få plats. Det gör de inte, det fattas 0,5 cm och det går verkligen inte att få in det. så det fick Thexas in på sitt rum istället.

Och så har vi ost-väggen med alla hål.

Här spacklad och i väntan på färg förut. Nu är den alltså målad och jag väntar på att färgen ska få torka lite. I veckan var jag och barnen in på Rusta för att köpa färgen och då hittade faktiskt Thristan gardiner och en matta till sitt rum som han valde helt själv. Kul att han vill bestämma lite själv, tror att det kommer bli jättefint!

Nu ska jag hänga en tvätt och fixa lunch. Och ikväll blir det bubbel och babbel med vänner, som jag längtat!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats