Hanna Loffart

Man blir trött av att vara ledig

Första dagen på påsklovet idag och jag är så trött!
Men så är det alltid för mig, första dagen på ledighet är jag som en zombie. Det räcker att det är helg, lördag förmiddag går jag som i en dvala. Barnen vet hur jag fungerar och vi tog en lång och mysig frukost. Sen lite fix hemma, dusch och tvätt. Åkte till soptippen en sväng, hämtade ut ett paket med sommarkläder till Thiara. Åkte hem och åt lunch och sen bakade vi muffins. Fick kaffesällskap av både min pappa och barnens farmor. Sen skulle jag göra naglar och då var barnens farmor kvar och barnvaktade.

Efter det var energin helst slut. Hade tänkt fixa barnens påskägg och kanske ta en promenad, men nej det går inte. Kroppen gör nästan ont och jag känner mig gråtfärdig av trötthet.

Imorgon skulle vi åkt till vänner i Norrköping, men de har blivit sjuka så vi har gott om tid under morgondagen att fixa med sånt om vi vill. Pojkarna åker till sin pappa redan på torsdag, så det får bli påskäggsjakt redan på torsdag förmiddag för barnen.

Nu ska jag lägga barnen här och sen kasta mig i soffan med en kopp te.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats