Hanna Loffart

Måndag kväll

Kvällen har varit tråkig. Tobias var trött idag och somnade för flera, flera timmar sen. Måste nog väcka honom snart så han kan borsta tänderna och krypa ner under täcket med mig. Så Tobias har sovit, och jag har fått roat mig bäst jag ville. Har väl inte gjort alltför vettiga saker. Tvättat klart allt, färgat håret på mig själv och ättit upp Ebbas godis. Jag vet, jag är en usel syster. Men jag kunde inte stå emot suget, och jag ville inte väcka Tobias så att han kunde åka iväg och handla till mig, så då blev det Ebbas godispåse som blev lidandes. Men jag lovar, jag köper nytt imorron och fyller på med. Hon kommer aldrig märka nåt. Perfekt.

Nehe, nu ska jag försöka gå och lägga mig då, utan att väcka Tobias alltför mycket. Får se hur det går.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats