Hanna Loffart

Måndagen

 

Imorse tog jag med mig Thristan och Thiara för att gå till Bvc och väga/mäta Thiara.
De har drop-in tider så det är bara at dyka upp då utan en bokad tid. Jag har inte varit på en sån förr med Thiara.
Självklart hade jag tagit helt fel på dag, men vår sköterska kunde peta in oss ändå. Haha.

Thiara hade bara gått upp 50 gram på en månad! Alldeles för lite, det borde ha legat på ca 500-1000 gram… Men magsjukan spelar såklart roll där, och så länge hon äter nu så är det ingen fara. Hon hade bara växt 1 cm på längden, så hon kanske står lite stilla nu helt enkelt.

Efter besöket där så gick vi till sjukhusets cafeteria och åt glass. Thristan var så duktig och åkte sparkcykel hela vägen till och från sjukhuset. Det är bra för honom att träna motoriken och han börjar få till det bra nu. Några kompisar hade visst retat honom för att han ”inte kan åka” berättade han idag. Så nu ville han träna och lära sig åka ordentligt. Min fina kille!

Efter lunch gick vi och hämtade hem Thexas som hade haft en jättebra dag på dagis sa han. Jag frågade om det var något speciellt de hade gjort eftersom det var så roligt idag. ”Nej mamma, jag bara älskar alla!” sa han. Det är ett bra betyg det.

Annars har jag mest försökt få lite gjort här hemma. Det märks att vi varit hemma allihopa och sjuka. Hemmet är i kaos! Det kommer ta några dagar att ta reda på. Thiara har varit på riktigt dåligt humör stundvis, så jag har fått göra det mesta med henne på höften.

Emil åkte till sina föräldrar med Thiara nån timme nu ikväll så jag kunde få jobba undan lite. Men då krånglar båda pojkarna vid läggningen som tog lång tid, så de hade nästan precis somnat när Emil och Thiara kom hem igen. Nåja, jag har fått en hel del gjort iallafall och det ser inte ut som att jag behöver sitta uppe halva natten igen.

20140414-231705.jpg

20140414-231645.jpg

20140414-231652.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. hannarunesdotter

      Oh det tycker jag låter som en utmärkt ide bönan! Och så kan vi dricka kaffe, massor av kaffe! Det sällskapet saknar jag! 🙂

stats