Hanna Loffart

Måndagen + Thiaras utbrott

Vilken kickstart på veckan!
Jag har hur mycket som helst att göra på jobbet.
Huvudet fullt och skrivbordet likaså ungefär. Men det är skönt.
Tiden går fort och jag känner att jag gör ett bra avslut.

När jag kom hem från jobbet idag så var Emils mamma hemma hos oss.
Hon hade fullt sjå med att bli serverad kaffe, glass och kakor i Thiaras cafe´.
Det tog inga många sekunder innan jag också satt där och drack kaffe i träkopp.

Emil åkte iväg till jobbet för att leverera en bil och Lena åkte hemåt.
Jag började med maten och Thiara fick ett riktigt utbrott på någonting…
På någonting ja, jag vet faktiskt inte vad det var. Hon fick nog fel glas när hon var törstig. Och sen var liksom ALLT fel. Hon blev så himla dum. Kastade nappar, kastade maten, skickade iväg sitt vattenglas, stampade på dockan Maja, låg på golvet och skrek. När hon försökte välta omkull hennes köksstol så fick jag nog och bar upp henne på hennes rum. Där satt hon på sin matta och fortsatte skrika en stund. Thristan och Thexas försökte äta bäst de kunde. Efter en liten stund kom hon ner. Och fortsatte! Oh jösses, tror ni jag var slut när Emil kom hem från jobbet igen sen? Hon vägrade äta mat men lugnade sig framför tvn sen. Den där ungen alltså…

Men förutom det så har det varit en lugn kväll. Thristan har läst ut en hel bok och Thexas har lekt med Emils gamla legotåg som han tagit hem från sina föräldrar. När barnen somnat så åkte jag och handlade en sväng. Sen hamnade jag här i vanlig ordning.

DSC01743 DSC01744 DSC01747 DSC01748 DSC01750 DSC01752

Thexas, den lilla teaterapan idag.
Pojkarna är så himla långhåriga nu alltså.
De hade behövt klippa sig redan innan jul, men det blir ju aldrig av. Haha.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats