Hanna Loffart

Matglad unge

Vi har fått en kille som älskar mat!

Eller, han älskar nog egentligen allt som han kan stoppa i munnen. Det enda som han faktiskt verkligen INTE gillar är ägg, han spottar ut det snabbare än snabbast!

Men han är däremot så himla dålig på att tugga mat. Han sätter ofta i halsen men är duktig på att hosta upp det själv. Eller så är maten för mjuk (tex bröd) så det fastnar i gommen på honom. Så smörgås får vi tex fortfarande ge i cm-bitar, han fixar inte att ta tuggor själv. Det kommer väl.

Han är nyfiken på all mat och testar mer än gärna det vi andra äter. Just nu har han även fått upp ögonen för glass. Lite för liten för det kan tyckas (haha fjärde barnet ni vet 😉 Så fort han ser någon av oss sitta med en pinglass så kommer han och kastar sig över den och slukar, det spelar ingen roll vad det är för glass eller vem som äter den. Haha.

Det är roligt med barn som äter. Thristan har ju alltid varit väldigt selektiv, Thexas har blivit mer kräsen med åren och Thiara vågar ju testa allt. Så vi hoppas att Thilox fortsätter vara så här matglad.

På svärisarnas 40-åriga bröllopsdag i söndags fick han syn på chokladbollarna. Sen blev han så arg att han inte fick någon, så farfar var snäll och bjussade på en. Spännande och rätt så gott.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marina

    Haha tredje barnet här och jag känner likadant. ? Glass, bullar och annat som inte fanns på världskartan att ge när första var liten har han redan fått smaka på ?

stats