Hanna Loffart

Melodifestivalen

Vilken bra dag vi hade igår!

Melodifestivalen i Linköping, deltävling 2, med Thiara och min mamma. Thiara fick det av mig och min syster Amanda när hon fyllde år, men så blev Amanda sjuk och mamma fick rycka in istället. När vi väl satt på plats och väntade på att det skulle börja, så gav Thiara mig en stor kram och sa ”jag är så spänd mamma, det här är den bästa presenten nånsin!” Så himla fin hon är!

Då förra veckans deltävling var skitdålig, så hade jag inte så höga förväntningar. Men det var flera bra låtar, kul att se alla kameramän som springer runt överallt och gömmer sig, sånt man inte ser på tv sen. Mellanakten med Linda Bengtzing och Magnus Carlsson var ju bäst av allt! Men programledarnas manus, vad händer? Det är så långsamt och lamt, och då gillar jag ändå dom. Men det är nåt som inte stämmer. Thiara sa; ”det är synd att ingen av dom pratar svenska, jag förstår inte riktigt vad de säger.” Haha, hon syftade ju på skånskan och ja, det var väldigt svårt att höra vad de sa, det gick ut bättre i tv sen.

Vi var och kollade på genrepet på eftermiddagen, vilket gjorde att vi kunde åka hem och kolla på tv-sändningen sen. Jättekul att se igen och kunna jämföra.

Det här måste vi göra om varje år bestämde vi!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats