Hanna Loffart

Middag med vänner + skön hemmadag

Igår var jag med jobbet till Hedenlunda för en heldag med planering. En bra och givande dag. God lunch i vanlig ordning och skoj att träffa alla i förvaltningen. Träningsvärken idag efter pausgympan känns dock…

Efter jobbet så cyklade jag över till Bettina och sedan åkte vi vidare med Linda och Fia till Parken för middag. Ännu mer god mat och sällskap! Och en hel del gapskratt.

Idag har Emil fortsatt med Thristans rum, imorgon hoppas jag att det blir klart! Åtminstone det som kan göras färdigt nu, vi ska dra lite el också men det vet jag inte riktigt när det blir gjort. Alla Thristans grejer står i tv-rummet så det vore skönt att få ordning igen. Även om Thristan inte alls störs av det.

Vi har haft en som himla skön dag, barnen har lekt jättebra! Thexas och Thiara har varit på hans rum och lekt i säkert 3-4 timmar. Det är så härligt att se, och Thristan har nog tyckt det varit rätt skönt att inte vara med dom två idag. Han har varit med mig och Emil och hjälpt till istället.

Vi avslutade dagen med Så mycket bättre (det är så bra hittills i år!) Thexas och Thiara stängde in sig på Thexas rum igen och såg på iPaden istället. Och när det var läggdags så skulle han lägga Thiara. Haha så himla sött!

Thristan och jag har sorterat spel, pussel och lego idag. Fy fasen vilket jobb!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats