Hanna Loffart

Min födelsedag

Min födelsedag startade med att Emil och Thiara sjöng för mig. Storpojkarna var hos sin pappa, så de fick sjunga extra starkt pga bortfallet. Och för att överrösta Thilox som sjöng sin egen lilla trudelutt.

Jag fick så fina presenter. Strumpor och nässpray som alltid. Och en kolsyremaskin från Aarke, så snygg och jag tror verkligen jag kommer dricka mer vatten nu. Dricker kanske ett glas vatten om dagen, men bubbelvatten kommer bli toppen! Och så fick jag så fina röda rosor.

Sen fortsatte dagen med besök i omgångar. Min pappa och Eva kom på en kaffe ute på altanen. Sen kom min mamma och två systrar på fika på altanen. Och lagom när Thristan och Thexas kom hem från sin pappa så kom Emils föräldrar på en fika. Lite annorlunda i Corona-tider såklart.

Enda bilden jag tog idag, Slängde ihop lite chokladmuffins och syltkakor imorse, hade ju inte räknat med något firande direkt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats