Hanna Loffart

Min märkliga natt

Drömde något så oerhört sjukt inatt. Jag var inlagd på sjukhus för, nånting. Vet inte vad. Har väl antagligen varit inne på nån undersökning för plötsligt kommer en hel drös med läkare in och säger att de har provsvaren.

 

Jaa du, Hanna. Efter många undersökningar kan vi nu konstatera att du är grovt psykiskt sjuk. Du lever i din egna lilla värld, som egentligen inte ens existerar. Allt du tror att du har upplevt under dina 20 år i “livet” är bara på låtsas. Vi kommer nu att tvingas ge dig extremt starka mediciner för att du ska komma ur din ”värld” och sedan är det bara att börja leva om. Du kommer att ha ett nyfött barns hjärna, men i en 20-årings kropp.”

 

Men barnet då? Och Tobias? Jag vill vara kvar i den här världen”, skrek jag.

 

Och sen, helt plötsligt så började alla läkare att förvandlas till alla mina och Tobias ex. Thessan, Danne, Erik. You name it! Hela bunten stod där och hånflinade åt mig.

 

Sen vaknade jag. Livrädd för att det inte var någon dröm. Insåg sen att Tobias låg bredvid mig i sängen, att magen var lika tjock och go som den ska vara, och att allt var som det skulle.

 

Kröp ihop intill Tobias för att försöka somna om. Men inte då. Kände hur den där molnande värken i magen började komma. Kände igen den sedan några veckor tillbaka. Har inte haft sammandragningar på ett bra tag nu, men nog fan skulle jag åka på det inatt. Fick en sammandragning när jag fortfarande låg i sängen, blev sen så otroligt kissnödig att jag va tvungen att gå upp. Fråga mig inte vart jag fick de krafterna ifrån. Väl inne på toaletten fick jag två till. Aj. Och sen var jag på något sätt tillbaks i sängen igen. Helt väck i kroppen och i huvudet av smärtan. Fick en till innan det började lugna ner sig. Då hade Tobias vaknat av mig. Antar att det hördes att jag hade ont. Han kramade och klappade om mig, och till slut måste jag ha somnat. Sov som en stock fram tills halv elva imorse sen. Behövligt.

 

Jävla dröm, blev riktigt skrämd. Tänk om det är sådär? Att allt egentligen bara är en dröm? Från och med nu ska jag börja ta vara på dagen, det är ett som är säkert.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats