Hanna Loffart

Mina absoluta favoriter i badrumsskåpet

(Inlägget innehåller annonslänkar)

Jag har haft vissa bekymmer med att kunna stänga alla lådor och skåp hemma i vårt ena badrum, de är nämligen överfulla av skönhetsprodukter. Så jag tog tag i det där och började rensa ut en massa. En del gammalt, en del som jag inte gillar, inte använder, eller inte har användning för. Det slog mig då att de allra flesta produkter jag har, har jag fått i mina Glossybox. Jag har prenumererat på den sedan 2012, så det är ju ett gäng boxar som landat här hemma. Och en hel del produkter!

Jag tycker det är kul att testa på nya produkter och jag har hittat en hel del favoriter genom åren.
Men, när det kommer till just favoriter hos mig, så har jag verkligen fastnat för ett gäng som jag aldrig byter ut.

Pudret från Sensai har jag använt i princip dagligen sen typ 2003 skulle jag tro. Det finns INGGET som slår det. Jag använder inte ens foundation till vardags utan det räcker gott och väl med denna. Samma sak med concealerna från MAC, den kommer jag nog aldrig heller byta ut. För att inte tala om produkterna från Löwengrip, deo och torrschampoo för brunt hår. Alltså, hur bra uppfinning liksom! Jag som är mörk kan inte använda ”vanligt” då det blir alldeles vitt och dammigt av det, men detta! WOW alltså! för att inte tala om deodoranten, mine to keep! Avskyr verkligen ”vita” deodoranter som luktar illa efter bara några användningar. Nej fy alltså, den här är magisk!

Under denna bild har jag länkat alla mina favoriter, för bra för att inte dela med sig av liksom!

Rituals handtvål HÄR.Rituals duschskum HÄR.Clarins Foundation HÄR.Löwengrip deodorant HÄR.
Saltvattenspray Cutrin HÄR.

Löwengrip torrschampoo för brunt hår HÄR.Sensai puder HÄR.MAC concealer HÄR.Clinique mascara HÄR.
Clarins läppglans HÄR.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats