Hanna Loffart

Möhippa på gång – packa en väska?

I fredags när jag kom hem från jobbet så hängde det en påse på dörren.
Innehållandes en bukett gula tulpaner.
Med en gul badanka. Och ett kort.

img_9526-1.jpg

Jag blev så jäkla nervös alltså!
Började nästan gråta och blev illamående. Haha!

Fy fasen alltså, jag vet inte vad som “känns värst”.
Att inte veta, eller att det är fåglar inblandade.

Att ha en möhippa är såklart något man får räkna med.
Och jag tror att jag har snälla vänner.
MEN, det där med att inte veta… Bah!

Och det där med fåglar, jag har en enorm fågelfobi.
Senast i torsdags så flög jag på min chef pga av en fågel som kom lite för nära.

Nåja, någon väska äger jag inte men jag har fått låna en av min pappa nu.
Frågan är vad som ska packas?
Och NÄR, hur bråttom?
Jag förmodar att jag får fler ledtrådar så jag vet…

Det enda jag bett om, gällande möhippan, är att jag inte ska bli kidnappad sådär snabbt liksom. Jag vill hinna sminka mig och känna mig fräsch. Kanske låter töntigt, men så är jag. Ska man då packa ner en neccesär med alla sakerna redan nu? Med sånt som man använder varje dag? Som sagt, jag hoppas det kommer mer ledtrådar. Men väskan står här hemma iaf.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Du är inte det minsta löjlig! Jag vägrade, totalt tokvägrade alla pinsamheter och överaskningsmoment. Jag meddelade mina vänner att då ställer jag inte upp för jag avskyr när jag känner att jag blir bortgjord. Snälla vänner tog mig på alvar och jag fick tom veta datumet innan. Det blev en mysigg dag och kväll i lugn nedtonad stil. Mycket mer mig. Maken däremot.. omg.. haha.. Hoppas du får en fantastisk möhippa! 🙂

stats