Hanna Loffart

Moodboard lilla toaletten

Jag har roat mig med att sätta ihop en moodboard för toaletten samt beställt hem lite grejer till det. I helgen får det bli en snabb visit in på Ikea för att köpa en kommod till handfatet tror jag. Men här nedan är min inspirationsbild samt de produkter jag tänkt mig. Emil, som jobbar i en kakelbutik, är kanske inte helt nöjd med att jag hellre vill ha målade väggar än helkaklat – tycker det blir för stelt och hårt. Men jag har lovat honom att han ska få renovera tvättstugan med en jädra massa kakel framöver.

Förhoppningen var att bli klara till nästa helg, då vi ska fira Thristan. Men det kommer aldrig ske. Det blev en alltför stor procedur av det här. Så nu har vi ingen tidsplan, ganska skönt faktiskt. Men man blir lätt bortskämd med att två toaletter märker vi, kaoset som råder om kvällarna när alla fem vill duscha/kissa/borsta tänder. Nåja, det är ju för en kort tid.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats