Hanna Loffart

Mors dag

Igår tog jag med mig barnen och åkte hem till min mamma vid lunchtid.
En bukett blommor till henne på Mors dag och så fick vi grillat till lunch.

Sen packade vi in alla barn i bilen och åkte hem till min mormor för att fortsätta Mors dags-kalasandet. Emil låg ändå hemma med feber, så vi gjorde nog bara gott i att hålla oss borta litegrann så han fick vila. Där bjöds det på en bastant fikabuffe´ utan dess like, då både mamma och mormor hade bakat. Thexas som ÄLSKAR fikabröd var i himmelriket (även kusin Lowelia som åt hans rester)

Barnen lekte verkligen så himla bra. Thexas stod mest och spelade fotboll medan de andra roade sig vid stranden. Tänk vilken lycka att ha strandtomt som dom har. Mina barn vågade sig inte riktigt i vattnet, men nöjde sig med strandhäng vid kanten. Och så en tur med båten. Vilka barndomsminnen man har härifrån, glad att mina egna barn också får uppleva allt detta. ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats