Hanna Loffart

Mors dag

Idag var det Mors dag. Emil och Thiara hade köpt fina blommor, strumpor (standard) och hon hade gjort ett fint kort till mig. Sötnosen!

När killarna kommit hem från sin pappa så åkte vi hem till min mamma. Hon fick en bukett blommor, och hennes lilla present har inte kommit än så den får hon en annan dag. Vi bjöds på härligt väder och fika.

Inser att alla hamnade på bild utom min mamma, så kan det gå.

Helt plötsligt så försvann Thexas iväg. Då har han tagit med sig sin moster Amanda till affären för att han ville köpa present till mig för egna pengar som han smugit med sig. Hur gulligt! Vi som är såå osams jämt, det här värmde så gott!

Blommor, godis och tuggummi fick jag. ”Vet du hur dyrt det är att handla grejer eller?” sa han. Bra träning det där.

Godispremiär för Thilox. Trodde jag, men både Thiara och Thristan har tydligen låtit honom smaka innan. Nåväl, han njöt av klubban i alla fall.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats