Hanna Loffart

Möte med prästen, 50-års kalas och stormöte med toaspar

Och swish, så hade helgen gått igen. Det är ju märkligt att man är lika förvånad varje söndag över att den gick så fort, eller hur?

Igår hade vi besök av prästen som ska viga oss. Det känns lite speciellt då hon döpt både Thristan, Thexas och Thiara. Dessutom är prästen pensionerad och flyttad till Värmland, så vi är väldigt tacksamma över att hon vill viga oss ändå. Vi fick en skön känsla när vi gick igenom allt, jag började gråta och Emil blev nervös. Hehe. Vi bestämde vilka psalmer och texter vi ville ha. Jag blev förvånad över hur mycket man fick välja själv faktiskt. för varje liten text prästen läser så fanns det flera olika alternativ och hon hade i förväg tagit fram andra texter som hon trodde skulle passa oss bra. Det blir så bra!

Den här texten ska vi bla ha med.
Den hade min mamma och hennes man när de gifte sig.

img_1781.jpg

Igår eftermiddag åkte vi hem till min morbror där det vankades 50-års kalasande. Vi såg knappt röken av barnen på hela tiden vi var där, de lekte så bra (mestadels) och vi kunde umgås med de vuxna. Vi bjöds på god mat och jordgubbstårta.

img_1804.jpg

img_1805.jpg

 Idag tog barnen en lång sovmorgon. Pojkarna går alltid upp själva och sätter sig vid tvn, och Thiara vaknade inte förrän 09.45. Väldigt skönt (säger jag som alltid får sovmorgon hehe) Efter frukosten handlade jag och Thexas, och lagom till lunch så kom Bettina, Robin och barnen och grillade korv med oss. Bettina och Robin är även taostpar på bröllopet så vi satte oss och försökte planera allting, känns väldigt bra!

Som sagt, det närmar sig och nu är det bara 13 dagar kvar. Jag är glad att Emil har semester nu i veckan för det är en hel del kvar att pyssla med. Jag själv kommer bli beroende av väderappen som just nu visar mulet och lite regn på våran dag. Men jag har fyra dagar kvar att jobba innan jag får semester. Lika bra det kanske så jag kan och måste tänka på annat än bara bröllopet. Hehe.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats