Hanna Loffart

Möte med skolan + lite mosig

Idag har vi haft en EK (elevkonferens) för Thexas i skolan.
Det var mycket om och men innan vi fick till en tid och jag hann bli riktigt irriterad däremellan. Dels för den sega återkopplingen och dels för att det behöver hända någonting NU och inte sen… Hur som helst, barnvakten fick komma hem till oss redan vid 7 imorse då mötestiden låg så tidigt, men hellre det än ingen alls. Men med ”feber” (jag får ju aldrig feber, har liksom 36.7 men känner mig helt ihjäl) och förkylning, samt sovit dåligt så var det ju bara att masa sig iväg tidigt imorse.

Men vi hade ett nästan 2 timmar långt möte, där inte alla kunde vara kvar hela tiden dock. Men jag upplevde det som ett bra möte, vi blev hörda på och alla har samma syn på problemen. Elevhälsan har tidigare varit så fokuserade på diagnoser enligt min mening, men där var vi inte ens inne och nosade idag, så det känns skönt. det finns liksom inget att ”skylla” på utan nu är det så här. Det känns som att det är saker på gång och att skolan inser allvaret med det. För om det är något jag kan, så är det att vara rak och tydligt och prata för min sak. Och det behövs vid såna här situationer.

Skolan har lite tanker och idéer som de ska testa här framöver och vi ska få till ett möte igen innan jul. Jag känner ändå lite hopp.

Det var en liten uppdatering det. Pojkarna har åkt till sin pappa och jag är hemma med Thiara och väntar in Emil som strax slutar jobba. Jag känner mig fortfarande mosig så jag åkte hem tidigt från jobbet idag. Både Thristan och Thexas vaknade upp med halsont idag så de lär väl ligga sjuka nästa vecka förmodar jag. Vi som brukar klara oss bra för förkylningar och sjukdomar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats