Hanna Loffart

När granen står på plats.

Nu står granen på plats. Det blev ingen 3 meter hög gran från skogen. Det blev den gamla plastgranen från vinden istället. Emil tog sitt förnuft till fånga och insåg att en stor, barrig gran + ett klåfingrigt 10-månaders barn inte går ihop sig, så han gick och hämtade ner granen för en stund sedan.

Den ser liten ut, skulle gärna fått vara en meter till hög. Men, men. Det är bättre än ingen gran alls. Och med lite kulor och paket i så blir det nog finfint. Jag försöker övertyga Emil om att ”vanligt” typ Luciaglitter inte alls kommer på fråga. Han verkar inte förstå. Vi får väl se vem som vinner angående det. Jag vet ju vad jag pratar om när det kommer till inredning, så han ger sig nog.

Nu ska jag ge mig iväg till dagis för att hämta hem Thristan. Han går bara imorgon också, sen har han jullov tom 11 januari. Han går ju allmän förskola, vilket betyder att han går efter skolans lovdagar. Thexas varkar vara lite piggare idag, lite snorig bara. Men vem är inte det?

Syster Amanda fyller 17 år idag, så jag hoppas att vi kan åka dit allihopa och fira henna ikväll.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Riikka

  HA HA HA! Ja se där ja. Folk blir verkligen upprörda över när andra tar eller inte tar fram sina granar 😉 Jag tyckte ni hade en mycket fin gran iaf 🙂

 2. Bini

  HAHA! Det här va det roligaste jag läst på länge. Folk som blir upprörda av andras julgranar. God Jul på er raring.

 3. Marie

  Varför överhuvudtaget bry sig om att kommentera om det ändå skrivs massa skit. O när folk tar ner sina granar har väll knappast andra med att göra. Blir så trött

 4. Linda

  Ursäkta men vem var det som väntade på en gran den 17 dec och vem skulle annars plocka ner plastgran? Du är inte lite självgod!!! Och om du är så duktig på inredning varför försöker du inte få ett jobb i det. Skrivs mycket skit i den här bloggen.

stats