Hanna Loffart

När helgens obefintliga sömn fortfarande gör sig påmind.

blogg.se låg nere för mig igår eftermiddag, därav den obefintliga uppdateringen. Det verkar dock som att det är fler som haft det problemet, inget ovanligt direkt. Jag sitter nu och spanar in bilder från MammaBlogggalan som var i helgen. Thexas är nyklippt och ligger och sover, Thristan är på dagis. Allt är som det brukar alltså.

Jag borde egentligen vila. Helgens nästintill obefintliga sömn känns fortfarande av. Jag börjar känna lite smått panik inför helgerna nu och vetskapen om att inte få sova igen. Som ni kanske läst så har Harrys gjort ett nytt dansgolv som vetter ut mot vår gård och vårt sovrum. Oisolerad fönster och väggar gör att ljudvolymen är HÖG och det är omöjligt för mig att sova. Både Harrys, kommunen och Miljökontoret är underrättade om detta, men jag tvekar på att de gör så mycket då både Harrys och vi bor i k-märkta hus. Suck! Nu håller jag alla tummar jag har för en flytt istället, för det här håller inte längre.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Tråkigt att det måste bli flytt från fina stället, men förstår det om det inte går att göra nått åt ljudet 🙁 förut hördes ju inte mkt alls! Kraaam HK

stats