Hanna Loffart

När jag behöver hjälp.

Jag börjar få lite julklappspanik. Jag har inte den blekaste aning om vad jag ska hitta på till Emil. Tidigare år har jag haft ganska lätt att hitta på bra julklappar, men till honom – världens mest kräsna – står det still i huvudet på mig.

Så, hjälp mig! Vad ska jag hitta på? Vad ska era povänner/män/sambos få?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Vi beställde ett pussel till svärföräldrarna med barnen på. Dessvärre verkar Emil vara en hejjare på att lägga pussel så det största pusslet med 264 bitarna bir kanske alldeles för lätt. Men en rolig idé, vi beställde på fujidirekt.se. Sen kostar det bara 80 kr, jag tyckte inte det var så dyrt heller.

  2. Riikka

    Vad tycker han om att göra? Gå efter det! Min man älskar dataspel/tvspel så jag köpte lite flashigare handkontroll och ett nytt tvspel som han tjatat om. Han vill gärna gå på hockeymatch så jag tänkte ge honom två biljetter till det 🙂 Vi gör så mycket annat tillsammans så jag tycker att julklappen ska vara något för honom 🙂

stats