Hanna Loffart

När vi bygger Lego.

Thexas sover middag och jag borde göra en himla massa. Men det gör jag inte, orken finns inte alls. Jag är inte riktigt kry från julens förkylning och sömnen ligger på minus. Jag och Thristan har passat på att på bygga med smålego nu istället. Han sitter bredvid och beundrar alla hus, bilar och grävskopan som vi byggt.

Thexas är på vråldåligt humör och har så varit i flera dagar nu. Ingenting duger åt honom. Han vill varken krypa själv eller bli buren, inte äta mat och inte sova. Jättetråkigt verkligen. Han är mest arg. Vi hoppas på att det kanske är tänder eller nåt som spökar och att han snart blir gamla vanliga, glada killen igen. Svårt när de inte kan säga vad som är fel.

I förmiddag har vi haft kusin Jessa här med hennes lilla Elias. Thristan bråkade mest med honom och Thexas, men annars hade vi mys som alltid. Tanken är lite pulkaåkning sen när Thexas vaknar, om det inte hinner bli mörkt dvs.

Jag har tänkt skriva ett inlägg om vår mysiga jul och visa bilder, men det har inte hunnits med än. Kanske ikväll. Håll tillgodo.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats