Hanna Loffart

När vi firat Förskolans dag.

Vi har haft en ganska fullspäckad dag, fast vi inte har gjort så mycket. Tiden har liksom gått fort ändå.

När Emil kom hem från jobbet så tog vi barnen på cyklarna och svängde förbi Coop för att inhandla lite fika. Det stod nämligen familjedag och firande av “Förskolans dag” på Thristans dagis på agendan. Det var en himla massa barn, föräldrar, syskon och föräldrar där och massa aktiviteter för barnen. Kul! Thristan skulle ju åka till han-som-inte-får-nämnas-vid-namn klockan 17 egentligen, men vi styrde om planerna lite så att Thristan skulle kunna vara med. Så han, “chefen” och lilla Tu kom dit ganska sent, men hann stanna och leka och fika ett tag. Det gick hur bra som helst. Thristan och lilla Tu är så himla goa tillsammans. Hon är bara ett år yngre än honom, så det har riktigt kul ihop.

De tog med sig Thristan hem till Eskilstuna, och vi andra trampade hemåt. Thexas fick gå och sätta sig i badet direkt. Han hade sand och fika överallt. Sen somnade han gott efter lite välling.

Jag planerar att lägga mig ganska tidigt idag, men vi får väl se hur det blir med den saken. Imorgon är det jag och Thexas som kompar ihop – mys!

Thristan och lilla Tu som leker gärnet och Thexas med en hel del kladd runt munnen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Veronica, mamma till Nim ♥

    Aaa de var jättefina. Även de bruna är från HM. Fina skor till bra priser, I like! Jo men du får väl kika om det är några dissingar på gång? Nim har aldrig reagerat på tänderna, men kindtanden som kom.. heregud säger jag bara. Han har varit helt hemsk 😛 Men bra att han är på bättre humör nu 🙂 Kram

  2. Caroline

    så härliga bilder och vilken mysig dag. Cykla vill jag med göra med lilla E. måste skaffa cykel igen. Gud har inte haft någon sedan jag var barn =) kram

stats