Hanna Loffart

När vi firat påsk i Valla.

Thexas och jag var inte hemma förrän strax innan 21 igår, han somnade snabbt här hemma vill jag lova. Jag gick och la mig samtidigt, mycket skönt. För att sedan vakna av musiken på Harrys. Baah, jag trodde jag skulle bli galen och hade nära till gråten. Haha. Harrys har nämligen gjorde ett extra eller större dansgolv, detta dansgolv har två fönster som vetter ut mot våran gård. Noll isolering där. Så himla trist. Vi har aldrig störts av det tidigare, men nu…

Thexas gav oss iaf sovmorgon till 8.15 idag. Vet inte när det hände sist? Skönt för oss alla. Emil är fortfarande dålig. Nu får han iaf i sig vatten och lite banan och rostat bröd. Det är så jävla hemskt att se honom så här. Han har ingen energi alls i kroppen och kan bara stå på benen korta stunder. Ingen mer kebab på Maistro på ett bra tag nu!

Vi ska iaf försöka ta oss ut till Emils föräldrar för lite mat sen. Han tror det ska gå och han behöver ju få i sig mat stackarn. Planen för idag var sen att ta oss till Örebro för att fira Olles 30-årsdag. Men det är tyvärr omöjligt. Emil borde varken dricka eller köra bil så långt, så det fick vi ställa in. Men lite mat i Forssjö ska vi nog få i oss. Sen får vi se vad kvällen bjuder på. Thexas stannar nog i Forssjö som planerat så Emil får vila lite här hemma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats