Hanna Loffart

När vi inväntar julen.

Dan före dopparedan. Det är idag det. Julkänslan infinner sig inte riktigt, men gör den någonsin det? Jag tycker att man säger så varje år den 23:e, haha.

Thristan är uppe hos sin farmor och farfar och firar jul just nu. De kom och hämtade honom vid lunchtid och lämnade lite julklappar till Thexas. Han borde komma hem snart och sova lite så han orkar med morgondagen tycker jag.

I år har vi hunnit med en massa mys i-väntan-på-julen. Vi har bakat lussekatter, gjort pepparkakor två gånger, satt nejlikor i apelsiner, gjort julkort, klätt granen, griljerat julskinka, lagat Jansson, bakat en himla massa julgodis osv. Allt har vi såklart inte gjort idag, utan spridit ut det under december månad.

Jag har typiskt nog gått och blivit sjuk så här i juletider. Näsan rinner konstans och jag har lite feber. Inte så farligt kanske, men då jag är nässprejsberoende i vanliga fall så blir det extra jobbigt vid en förkylning då inte nässprej hjälper alls. Det är nog Thexas smitta som jag åkt på, han har varit mosig i veckan men är bättre nu. Jag hoppas på en god natts sömn som kan ta bort det värsta.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats