Hanna Loffart

Nedräkning till jul

4 dagar kvar till jul, eller ja 3 dagar är det väl för den här dagen tog ju slut ruskigt fort.

Barnen går i skolan imorgon, sen går de på jullov. Emil är ledig till 3/1 och sen tar jag över några veckor. Längtar!

Nu hoppas jag bara att vi är friska i jul. Jag träffade min pappa för en fika på stan igår, och några timmar senare så hörde han av sig om att han blivit sjuk med feber bla. Det är ju både influensa, covid, Rs och vinterkräksjuka nu så. Det är bara att hålla tummarna för att vi klarar oss lindrigt ifrån allt under jullovet.

Men julkänslan infinner sig. Idag har jag och Thexas varit och köpt julklappar från honom till syskonen. Nu ikväll har jag slagit in de sista julklapparna, tror jag i alla fall. Det brukar alltid komma fram någon bortglömd liten rackare. Vi ser på julfilm varenda kväll, granen är så fint klädd av barnen (vi hittade dock inget glitter?) och vi har fått en klump med pepparkaksdeg av svärmor som vi ska baka någon dag.

Just det, Thuni sov hela natten utan uppvak igen! Andra natten nu, inne med Thilox. Heja heja!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats