Hanna Loffart

Noll sömn och tidig morgon

Inatt var det nästan så att jag skulle ha kunnat räkna antal minuter jag sov, istället för timmar.
För jäklar vilken lång natt det var. I vanliga fall har jag de senaste månaderna varit uppe 2-3 gånger på natt och sen inte kunnat somna om. Den senaste tiden har det ökat till 6-7 gånger per natt, men desto enklare att somna om, skönt nog, Men nu vettesjutton alltså, det kryper i hela kroppen och jag är liksom inte trött?

Jag har redan hunnit äta frukost med Thiara, som vaknade först, duschat och gjort mig i ordning, fixat håret (inte gjort på månader) och jobbat nästan en timme. Och klockan är bara 8.30. Effektiv blir man ju i alla fall. Klockan 9 ska jag vara på mvc för tillväxtultraljud, fick mail igår om att Emil inte får vara med pga smittorisk av Corona. Så han är på jobbet och barnen har lovat att passa varandra under tiden, Känns lite nervöst att lämna dom själva, men jag är ju inte mer än 5 minuter bort och de har telefoner att kontakta mig med om det skulle vara nåt. Ska bara ta och väcka brorsorna innan jag åker sen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats