Hanna Loffart

Norrköpingstripp

 

Förrgår. Hade Hasten och Elin på fika under kvällen. Fick för en gångs skull se Grey´s här hemma. Det tar sig. Det blidde inget Monopol, men Hasten tyckte allt att vi skulle ta det en annan dag. Yes, ännu en Monopol-kompis. Nåväl, mycket trevligt sällskap iaf.

Igår var Tobias ledig och vi tog en tripp till Norrköping. Hittade på en massa affärer som ingen av oss haft en aning om. Inredningsbutiker är våran refräng. Man blir ju så sugen på nytt. Shoppade det sista på Babyland också, om man nu kan påstå att nåt är det sista? Mat på Max efter det, som Tobias har suktat efter det. Hittade sen hem till Titti och Charlie. Mäkta imponerad av mig själv, eftersom jag annars inte är så haj på Norrköping. Tobias lekte av sig med Charlie, och jag fick träffa Titti. Pierre kom hem från jobbet och det blev lite fika. Nu har jag bokat in Titti för bakning här hemma nästa gång hon befinner sig i stan.

Efter fikat så tänkte Titti spöa mig i nåt Playstation-spel. Det gjorde hon rätt i. Men hon fick sig en liten kamp. Jag tog hjälp av Tobias och vi är ett för jävla bra team han och jag. Som om någon missat det? ;o) Sen for vi hemåt. Läskig bilresa. Jag som hatar att åka bil fick nu göra det i regn och totalt mörker. Men vi kom hem till slut och då kom mor, far och syster Hull för lite fika.Mycket trevligt. Sånt måste ske oftare, Malin vet ju knappt hur det ser ut hos oss. ;o) Haha. Nu, dags för lite Sex and the City.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats