Hanna Loffart

Nu är jag fin

Den här dagen har varit riktigt piss, utan anledning. Hormonerna har spelat mig riktiga spratt. Har spenderat större delen av dagen gråtandes, över allt och ingenting. Tobias kom hem lite tidigare för att åka med SImon på tatueringsmässan i Stockholm. Då var jag så trött på allt vad mig själv, hormoner och tårar hette, så jag la mig och sov i tre timmar. Och när jag vaknade så mådde jag mycket bättre!

Ska snart iväg till Linda hade jag tänk. Där vankas det fest. Och så länge jag kan stå på benen så är jag fortfarande given. Har fått på mig mina gamla svarta stuprörsjeans, de går dock inte att knäppa, men det syns inte under den långa tröjan iaf. Känner mig iaf fin med tajta byxor, det är ju inte dagligen man har på sig det direkt. Är glad att de få extrakilon som jag har samlat på mig än så länge sitter på magen och brösten bara. Det gör mig ingenting. 🙂

Har iaf gjort mig iordning nu. Dressed up, sminkat mig och tom fixat håret. Det ni. Nu är jag redo att möta världen, för nu mår jag bra. Gäller att passa på innan nästa gråtattack kommer. 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats