Hanna Loffart

Nu ska man plötsligt vara cool..?

Jag behöver verkligen gå igenom barnens ytterkläder för hösten. Både igår och idag var det bara 5 grader när vi åkte hemifrån, både Thiara och Thexas frös, även om Thexas faktiskt hade en rätt tjock jacka som jag (som tur var!) glömt att hänga undan i våras.

Men Thiara har tydligt ändrat sin stil, eller hon har hittat en egen stil kan man väl säga. ”Jag vill inte vara fin mamma, jag vill känna mig cool” säger hon. Imorgon ska de ta skolfoto med klassen och det var tydligen viktigt med att det skulle vara coolt då. Vad nu det innebär. Men alla fina rosa, ljusa, blommiga plagg med volanger kan jag ju glömma att hon sätter på sig självmant. Men det får hon växa ur, jag har inte lust med en helt ny garderob bara för att det ska vara coolt.

De här skorna har jag köpt hem till henne, de gick hyfsat hem ändå. Mest för att de beiga var så sköna tror jag. De är stora, men hon hade såna förra året med och de fick hon knappt ner foten i, fastän de var i hennes storlek.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats