Hanna Loffart

Ny bil, bilstrul och veckan som var

Vardag igen, och alla barnen är friska. Törs vi hoppas på en hel vecka, haha.

I måndags var Emil och köpte oss en ny bil (och sålde den förra) Äntligen1 Jag har tyckt att den stora bilen är alldeles för stor och alldeles för dyr, och velat ha en Sharan igen som vi hade när Thilox var liten. Enda anledningen till att vi bytte bil när Thuni föddes var för att få in syskonvagnen i bagaget. Men, vi åker så sällan tillsammans alla 7, inte ens varje månad. Och den dagen vi behöver åka allihopa så kan vi ta med de två små enkelvagnarna istället. Och nu fick jag med Emil på det tåget, äntligen som sagt! Så han var och hämtade hem bilen i måndags.

I onsdags när jag skulle åka hem från jobbet, så funkade inte bakdörrarna. Det är elektriska dörrar och de gick inte att öppna. Jag fick ringa Emil, som fick ta cykeln och hämta hem barnen. Det visade sig sen att med extranyckeln funkar allt som det ska, men inte alls med ordinarie nyckel. Går inte att öppna dörrarna, inte låsa bilen, inte starta bilen som man ska osv. Kul med ny bil. Nu behöver den in på service för att se vart felet är.

Thiaras skola är med i en cykelutmaning, där de ska cykla eller gå till skolan under två veckor. Hon tycker det är jättekul!
Första dagen till skolan så cyklade hon omkull dock, sån otur. Men sen dess har det gått bra.

Igår kväll var jag och träffade pysseltjejerna. Inget pyssel så långt ögat kunde nå, men vi bokade tågresa inför helgen när vi ska till Stockholm och vi åt god mat. Poke bowl med halstrad lax från Kikimo i Vingåker, så gott!

Och idag har jag varit i tingsrätten och tjänstgjort. Fick låna syster Amandas bil, då våran inte funkar som sagt.
Ena målet blev inställt vilket resulterade i 4 timmars paus. Det fick bli shopping, kostar fasen alltid mer att åka till Nyköping än vad det ger, haha. En del smått och gott som behövdes, lite presenter och julklappar. Och så blommor till framsidan, hoppas hinna plantera imorgon.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats