Hanna Loffart

Ny lampa till matrummet + grym rabatt hos Ellos

Jag har länge letat efter en lampa till vårt vardagsrum/matrum.
Den vi har nu ger ett väldigt konstigt sken, även om den är snygg.

Jag har spanat in den här nedan från Ellos (Klicka HÄR!)ett tag och nu slog jag till.
Jag har väntat in rabatter, och nu får man 40% rabatt med koden: 335464
Gäller bara tom 22/5 så passa på!

Näst på inköpslistan står en drinkvagn, så snyggt och jag slutar ju aldrig tjata om den! Och sandalerna då, ett måste! Armbandet vore ju en perfekt Mors dags-present, enligt mig iallfall. Jag ska sätta ihop ett inlägg om några tips inför det också tänkte jag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats