Hanna Loffart

Ny papp på taket

En skön och innehållsrik dag har vi haft.

Thiara har haft en dagiskompis här, Thexas har varit iväg och spelat fotboll, Thristan har haft en kompis här, Thexas har varit och lekt med en kompis, Thiaras farmor och farfar har varit här, barnens mormor har varit här, jag har varit och fyllt på fransarna, jag har varit och handlat. Har jag missat något? Haha.

Emil har spenderat dagen uppe på taket. Han har med hjälp av sin pappa, och av min pappa en stund, lagt ny papp på taket. Det tog hela dagen och än är det inte riktigt färdigt. Men nu kommer det förhoppningsvis inte regna in mer.

img_0744.jpg img_0746.jpg img_0745.jpg

Morgondagen ser ut att bli ungefär likadan.

Både Thristan och Thexas har bestämt lekdejter med kompisar. Jag behöver åka ner på stan och fixa med lite inför Mallorca, Emil behöver någon mer rulle takpapp och den finns såklart inte här i stan.

Men nu är det natti natti. Tror jag, eller kommer jag fastna med datorn i knät någon timme som vanligt?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats