Hanna Loffart

Nya naglar + snabb uppdatering

lgår var jag till bästa Josefine och gjorde fina naglar. Rött (om än väldigt mörk vinröd färg) så här i juletider.

Sen spenderade jag hela kvällen till att slå in julklappar, det tar aldrig slut. Så tråkigt det är! Jag tänker alltid att jag ska vara ute i god tid och göra fina inslagningar. Så blir det aldrig kan jag ju säga och paketen är nog fulare än någonsin. Till sist tog etiketterna slut och jag nästan jublade lite inombords för att jag inte kunde fortsätta, då hade jag suttit med det i 2,5 timmar. Nu har jag sju paket kvar att slå in tror jag. och så två som inte kommit med posten ännu…

Nu har jag kastat i mig mat här på lunchen och ska återgå till arbetet, ett telefonmöte står på agendan i eftermiddag innan jag kan åka hemåt.
Thristan ville hämta hem Thexas från fritids idag och ikväll ska vi nog baka pepparkakor om alla är på gott humör och orkar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats