Hanna Loffart

Nyår

Vi hade en sån himla mysig nyårsafton igår!

Vi firade den hemma hos oss med familjen Lindhé. Vi brukar ju fira med hela Happy family, vi är fyra familjer. Men de andra två familjerna hade bokat hotell och det passade inte oss med Thilox kände vi. Sen kom det ju hårdare restriktioner och de andra fick avboka det. Och man ska ju inte ses så många osv. Så i år fick vi helt enkelt dela på oss.

Hur som helst, vi hade verkligen en suverän kväll! Vi beställde maten till oss vuxna från vår lokala restaurang Fotografens, så otroligt gott allting. Tror vi, vi glömde bort och var för mätta för snittarna som var med till 12-slaget. Men resten, herregud så gott!

Barnen fick bestämma sin mat själva, det blev nutellatoast till förrätt, pommes och Nuggets till varmrätt och kladdkaka med glass till efterrätt. Alla nöjda.

Barnen lekte så bra hela kvällen. Thristan och Thexas saknade sina kompisar i de andra familjerna, då de inte hade någon att leka med direkt. Men de satt med oss i omgångar och pratade, mysigt det med. Thilox som har tandsprickning igen (tanden kom upp idag) har varit på sitt sämsta humör och skrikit i två dagar. Men igår när gästerna kom så vände det och han var så himla glad och enkel hela kvällen!

Han somnade vid 21 och sov ända till 3 (med två nappinpetningar emellan) rekord ju!

Här kommer en hel drös med bilder från kvällen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats