Hanna Loffart

Nyårsafton 2022

Nyårsafton 2022, något annat än det vanliga.

Vid 15 (eller ja, lite senare då vi blev ombedda att komma lite för sent, haha) så åkte vi hemåt familjen Lindhé.

Där blev det några timmars kaos och jagande på barnen. Thilox fick ett affektanfall pga ilska, det är sällan det händer nu för tiden. Sen blev han arg flera gånger, men inte sådär illa. Thuni tultade runt och utforskade allt. Thilox åt ingenting förutom två fruktklämmisar strax innan vi åkte hem. Thiara åt några pommes. Thuni åt först sin egna mat som vi hade med oss, och sen fem skålar med pommes. Hon älskar mat! När det var dags för oss vuxna att äta så mutade vi småbarnen med film på våra telefoner, så vi fick faktiskt sitta ner i lugn och ro och äta. Lyxigt! Jättegod mat!

Vi hade som mål att vara kvar till 20:00 (barnen lägger sig 19:30 i vanliga fall och är väldigt klockstyrda) När klockan var 20:07 så var det gråt på båda och dags att åka hem.
20:15 var vi hemma med två väldigt trötta barn. Eller tre kanske vi kan säga, Thiara var rätt färdiglekt hon med då.
Thilox och Thuni somnade på studs, vi andra hoppade ur smink och finkläder och i pyjamaserna.
Vi spelade Bingolotto, Emil vann en ny lott och sen höll vi oss vakna för att se på fyrverkerierna från övervåningen. Fint och väldigt mysigt 12-slag ändå.

Thristan och Thexas skulle varit med egentligen, men jag styrde om det så de firade nyår med sin pappa istället. Roligare för dom än att sitta hemma med bara oss på 12-slaget.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats