Hanna Loffart

Nytt in #thiarasgarderob

Det senaste i Thiaras garderob handlades i veckan, från KappAhl Newbie.
Jag har väntat SÅ på den rosa hängselbyxan som jag visste skulle komma i mindre storlekar (56-86) den här veckan. Så jag var inne på vårat KappAhl och frågade efter den. De hade ingen aning om vad jag pratade om. Kul när man själv är mer insatt än personalen själv. Hihi. Men de gick snällt ner på lagret och letade. Och YES, den hade kommit med busslassen samma morgon.

Jag velade mellan storlek 80 och 86, så de var väldigt lika. Men det blev 86 ändå.
Två kortärmade bodysar (tänker att det är smidigare under hängselbyxan än t-shirt) och ett par vita volangleggins. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats