Hanna Loffart

Onsdag

Igår överraskade Emil med att vara ledig. Han har jobbat många, många helger nu men inte tagit ut sin lediga vardag efter det. Men igår var det alltså dags. Han berättade det inte förrän sent i tisdags kväll och jag blev så glad. Frukost tillsammans, bara det liksom! Vi hade en lugn och skön förmiddag i tv-soffan. Men hela dagen fick han inte slappa inte, jag skickade ut honom till garaget för att rensa.

Thiara sov förmiddag i lite mer än 2,5 timmar igår och jag passade på att dona lite här hemma under tiden.
Sen åkte vi allihopa och hämtade hem pojkarna. En sväng till leksaksaffären för att köpa present till ett av helgens födelsedagskalas hann vi med också. Väl hemma igen så fick vi besök av min vän Emelie och av Emils mamma, långfika och mycket prat.

Thiara hoppade över sin eftermiddagslur igår. Hon var så himla trött sen och vi fick riktigt kämpa för att hålla henne vaken. Vid 19 gick det inte längre, då somnade hon ståendes i mitt knä. I med välling och sen sov hon. En stund. Sen vaknade hon och gallskrek i flera omgångar, vi räknade med ännu en vaken natt. Är det tänder eller magen? Ont hade hon iallafall. Men hon sov faktiskt hela natten sen. Lilla tjejen.

Nu ligger hon och sover igen och jag sitter i soffan med en kopp kaffe.
Jag fick upp gardiner här uppe igår, så jag ska fortsätta dona lite här tänkte jag.
Men behöver hjälp av Emil att få upp lite hyllor för att bli klar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats