Hanna Loffart

Onsdagen

Jag har sån torsdagsfeeling idag, och så är det bara onsdag!

Emil kom hem lagom när jag hade hämtat hem barnen från fritids och dagis. Oj, vad de har saknat honom! Och då har han bara varit borta på kurs ett dygn. Men det är skönt att han är hemma en stund igen, jag är så trött. Barnen vaknade 05.30 imorse. ALLA TRE! Thexas somnade om i Emils säng, Thiara låg och bökade mellan oss i en timme och Thristan la sig på soffan och vilade. Jag är inte van vid att gå upp så tidigt! Och Thiara kunde omöjligen somna om “åååh, min pappa…” låg hon och suckade. Haha!

Thiara hade sovit ganska lite på dagis idag så hon var helt slut när jag hämtade henne. När hon fick syn på mig i fönstret på dagis så började hon gråta! Lilla gumman. Men efter lite mat i magen (hon älskar broccoli verkligen!) så blev hon så övertrött och satt bara och fejkskrattade! Så gulligt!

Det är dåligt med bilder på pojkarna både här i bloggen och på Instagram (@runesdotter) men de väljer själva när och hur de vill vara med. Känns väldigt skönt att de är så stora och kan bestämma det själva tycker jag!

Snart är det läggdags här hemma. Jag har varit på buggkurs idag (inte ett dugg kul idag faktiskt) och sen handlat litegrann, det ekade tomt i kylskåpet.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=etrTEkIcJQc[/youtube]

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats