Hanna Loffart

Överraskningsfest för Emil och Richard.

Helgen har gått i en rasande fart. 

Igår vanades det dop för lilla, fina Embla. Barnen skötte sig exemplariskt i kyrkan. Lite russin till Thexas och en tablettask till Thristan så. Sen bjöds det på mat i Baggetorp. Barnen var duktiga där med, de åt lite smörgås och kex och sedan sprang de som galningar i korridoren. När klockan ar halv 7 så åkte vi hemåt med en väldigt trött Thexas.

Väl hemma så väntade mamma och Per på oss. De tog våran bil – med barnen i – och åkte hem till sig. Emil lämnade hushållet strax efteråt. Sen började en halvtimmes stress. Jag och Michaela hade ordnat en överraskningsfest för Emil och Richard och vi var inte ute i god til med allt direkt. Men det lyckades och många fina vänner kom. 

Det blev en galen fest här hemma, precis som det brukar bli här. Jag tror nog att alla andra hade lite kul som vi hade det. Den här bilden får summera kvällen…

Idag mår vi oförskämt bra. Inte ens en tendens till huvudvärk. Skönt! Barnen kom hem i eftermiddags och vi åkte då ut till syrrans hus i Marmorbyn men bev inte så långvariga. Nu sover barnen sedan en timme tillbaka och vi har ätit hyffsat god mat från Linas matkasse. Nu väntar lite kort-tillverkning.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats