Hanna Loffart

Paket till en 2-åring

Imorgon fyller minstingen i familjen 2 år!
Paket och ballonger står redo för lite firande imorgon bitti, så tar vi resten i helgen.

Samma papper som förra året inser jag. Inser också att jag glömt slå in ett paket. Jag har köpt magneter som man kan bygga med, dom har såna på förskolan som hon tycker är så roligt. Men nu också jag inte leta fram det och börja slå in det. Jag sparar det nog till julklapp istället, haha.

Lite smått och gott. Klänning, skor och väska. Bok och paraply (hon kommer blir såå glad för det) Hårgrejer och en ny servis till leksaksköket.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats