Hanna Loffart

Pappahelg och adventsljus

Storpojkarna har precis åkt iväg till för pappahelg. Thexas har varit kaos hela veckan, så jag behöver få andas lite i helgen. Även om jag vet att det bara blir värre när de kommer hem därifrån igen. Men det tar vi då. Nu har vi en lugn, oplanerad helg framför oss.

Första advent på söndag så vi ska väl leta fram lite ljusstakar och stjärnor. Ljus och siffror köpte jag och Thiara på Rusta. Syns knappt hur fina ljusen är, med snurrat mönster liksom. Har en kakelplatta som jag ställer dessa på sen. Fint och enkelt.

Munkar till min familj. Jag fick va utan, äter ju helt mjölkfritt några veckor nu för att se om Thuni mage blir bättre.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats