Hanna Loffart

Parken Zoo + Thilox feber

Idag bjöd mitt jobb, Katrineholms kommun, in alla medarbetare med familjer till Parkez Zoo.
Man har gjort det några år nu, och det är himla uppskattat!

Vi åker aldrig till djurparker annars, dels för att de stora barnen är lite trötta på det. Och sen för att det är svindyrt att gå in alla sju om vil skulle det. Räknade ut att inträde för oss på Kolmården skulle kosta 2400:- BARA inträde! Det är ju helt galet vilka priser. Och SÅ kul tycker ingen av oss att det är, haha. Så det här är perfekt för oss, Thilox och Thuni är ju små och uppskattar det ju på annat sätt nu eftersom de är små och ska få upptäcka allt för första gången. Lika häftigt med varje barn!

Thilox tyckte djuren var häftiga, men var mest nöjd över alla ytor att springa på! Thuni satt mest i vagnen och käkade på sin bulle. I inhägnaden där man får gå runt bland djuren och klappa dom, så släppte vi lös Thuni och som hon gick loss. Hon tog span på en liten get som hon förföljde. Hon vågade aldrig klappa den, men stod så himla nära och iakttog. Det såg så roligt ut. Och häftigt, då alla andra barnen varit/är så rädda för djur.

Vi åt våran medhavda lunch, och åkte lite karuseller. Det var dock så mycket folk och långa köer till karusellerna. Efter två karuseller så frågade Thiara om vi kunde åka hem. Alla nöjda.

När vi kom hem så kroknade dock Thilox i feber, det kom från ingenstans. Han kändes lite varm innan vi åkte hem förut, men det var varmt ute och han vägrade ta av sig sin tjocka, stickade tröja. Men det var ju tydligen feber. Thuni hade ju feber i fredags, så det är väl därifrån det kommer. Vab imorgon igen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats