Hanna Loffart

Påskafton

Påskafton började med att jag fick ett påskägg, det händer aldrig!
Men jag hade köpt ett tomt själv (leopardmönstrat såklart) och sagt till barnen att de får fylla det. Så tidigt på påskaftonsmorgon hade Emil åkt till konditoriet och köpt marsipan och lagt i (och så lite lakrits) Hur fint! Även om jag fick göra hälften själv, men då kanske de vet vill nästa år…

Sen kom Emils föräldrar förbi och vi tog en fika i uterummet och barnen fick stora påskägg av dom med saker som verkligen passade in på deras personligheter. Mjölk till Thristan tex…

När de åkt hem var det dags för den stora äggletarjakten. Barnen tycker fortfarande att det är lika kul (ja, Emil med tror jag) Vi har ingen bra tomt för att gömma ägg egentligen, alldeles för få gömställen. Men ändå fick de hålla på en stund innan de hittat alla. De blev så nöjda med dess innehåll, varsin ny keps till alla och så lite godis. Thiara fick lite småsaker och mindre godis, det gör henne inget. Hon fick slime, armband, lego-armband och hårspänne.

Sen gick Thiara heeeela dagen och väntade på nästa gäng gäster – Happy family (alla bästisar)

Vi förberedde lite inför det, mest Emil helt ärligt då jag hade så fruktansvärt ont. Lillebror ligger och trycker mot urinblåsan och det känns som jag har urinvägsinfektion x100, det enda som hjälper är att ligga ner på sidan för att få undan trycket. Men Emil jobbade på bra.

Vi grillade, barnen letade påskägg och lekte jättebra, vi vuxna kunde sitta ner och tjattra.
Jag gjorde det enkelt för mig med en chpkladbollstårta i år igen, går alltid hem. Och så en omdekorerad köpetårta från Maxi.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats