Hanna Loffart

Påsken 2018

Så var påsken nästan över för i år. Vi har haft en väldigt skön påskhelg så här långt.
Nu väntar en veckas ledigt för mig och barnen, men vi får ju ha Emil hemma imorgon också.
Men så här har påsken varit än så länge:

I fredags var vi på kalas och firade Emils mormor som fyllt år.

På kvällen for vi till min pappa där vi åt mat och gav påskägg till barnens kusiner.

I lördags var det dags för den årliga äggjakten. Barnen var så peppade och hittade alla ägg i trädgården på bara någon minut. Måntro om de minns alla mina gömställen från förra året? Jag får nog avancera till nästa år.

Efter äggjakten åkte vi till Emils föräldrar för påskfirande. Hans pappa hade rökt lax så det både luktade och smakade ljuvligt! Barnen lekte så himla bra och fick varsitt påskägg även där.

Väl hemma igen så fylldes huset av våra bästa vänner med barn. 17 personer och hämtmat till alla för enkelhetens skull. Älskar kaoset som blir när vi alla samlas. ♥

Idag har dagen bestått av sällskapsspel med barnen. Vi satt i 2,5 timmar och helt plötsligt var klockan långt över lunch och ingen hade kommit ur nattsärken. Vi åkte till bästisarna för en kopp kaffe och lite lek, och nu ikväll kom min pappa och hans fru för spontan middag. Emil slängde ihop en jättegod pasta och sen frossade vi i glass efteråt.

Ja, det var den påsken det. Nog för att det är en påskdag imorgon med, men då ska vi städa bort påsken och bara ta en till slappardag tror jag allt. Thexas börjar bli förkyld tror jag, men jag hoppas att det är snabbt övergående så vi kan få en mysig vecka tillsammans ändå.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats