Hanna Loffart

Påskfint från Åhlens

(Inlägget innehåller annonslänkar och är i samarbete med Åhlens)

Tänk att det snart är påsk hörrni! Jag längtar verkligen. Jag kommer vara ledig en hel vecka med barnen vilket känns fantastiskt!

Vi har inte så mycket påskpynt hemma, men lite extra fint vill man ju ändå göra det. Eller, JAG vill göra det. Jag är faktiskt lite sugen på att köpa hem en gul ljusstake från Kastehelmi och ha tillsammans med mina grå och genomskinliga. Tror det skulle bli jättefint i påsk. Och kanske en liten vas från Cooee i senapsgult? Så enkelt att ta fram för en liten färgklick som ger påskkänsla ju. Och så vill jag ha ett stort påskris utomhus på trappen! Det fåt barnen hjälpa mig med! För med relativt små medel så kan man göra det fint och påskigt ändå, utan att köpa en massa hönor och färgglada ägg.

Här nedan hittar jag massa fint från Åhlens, precis så enkelt vill jag ha det i påsk.
Direktlänkar finns under bilderna.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats